– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

AW Group utses till ”Employer of the year” 2020

AW Group utses till ”Employer of the year” 2020

AW Group utses till ”Employer of the year” 2020

Publicerad: 10/2, 2020

För fjärde året i rad utses AW Group till årets bästa arbetsgivare i Brilliant Awards – Employee Experience. Priset tilldelas organisationer som skapar en positiv arbetsmiljö som resulterar i högt medarbetarengagemang. Vinnaren utses baserat på data från medarbetarundersökningar.

– Av alla priser du kan vinna är detta pris fortsatt det som vi värdesätter högst, eftersom det är utsett av våra medarbetare. Vi arbetar hårt för att vara en arbetsplats där våra medarbetare älskar att arbeta, är högt engagerade och uppskattade. Jag är väldigt stolt över det här priset och den unika företagskultur vi skapar tillsammans med våra medarbetare på våra kontor runt om i Europa, säger Johan Skarborg, grundare och vd för AW Group.

Brilliant definierar en engagerad medarbetare som någon som är känslomässigt involverad, passionerad och stolt över sin arbetsgivare. De förstår hur de personligen bidrar till företagets framgång och är därför entusiastiska och villiga att gå den extra milen när de ser möjlighet till förbättring.

– Det är en stor ära att vinna detta prestigefyllda pris för fjärde året i rad. Ett av våra stora fokusområden, som vi kontinuerligt jobbar med i hela företaget, är vår kultur och vårt engagemang. Vinnarna av detta pris är alla våra medarbetare, som varje dag bidrar till att utveckla och stärka vår kultur genom deras handlingar, säger Mattias Dahl Sandrén, Engagement & Performance Management Specialist på AW Group.

Brilliant Awards är ett hederspris som instiftades 2017 i syfte att uppmärksamma företag som arbetar med att utveckla medarbetarrelationer och medarbetarupplevelser. Förutom priset ”Employer of the year”, som delas ut i tre kategorier, prisas även det företag som skapat störst positiv förflyttning sedan föregående år.


Om AW Group
AW Group är en samling varumärken (Academic Work, AW Instajobs, AW Academy, AW Executive Search och Digitalent) som tillsammans jobbar för att locka fram den tillväxtpotential som finns hos människor och företag. AW Group har verksamhet i sex länder, 1 600 medarbetare och en omsättning på ca 4 miljarder SEK.

Om Brilliant
Brilliant är en del av Wise Group och en av marknadens främsta datadrivna undersöknings- och actionplattformar. Företaget erbjuder agerbara och datadrivna kund- och medarbetarinsikter som hjälper företag och organisationer att fatta beslut som stärker affären.

Academic Work grundades 1998. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären – young professionals. Academic Work finns i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. 2018 omsatte Academic Work 2,5 miljarder kronor i Sverige och totalt 3,7 miljarder kronor i koncernen. På våra 17 kontor i Sverige är vi fler än 550 personer som jobbar heltid och vi får bra hjälp från våra drygt 450 deltidsanställda assistenter. Under 2018 jobbade fler än 15 000 konsulter via oss ute hos någon av våra kunder. http://www.academicwork.se

Artikeln är publicerad i den här och flera nyhetskanaler av den svenska presstjänsten Presstjänst - den svenska skrivbyrån för företag och organisationer. Vill ni ha hjälp med att skriva era nyheter samt publicerade och distribuerade till flera svenska nyhetstjänster, journalister och nättidningar? Vänd er då till http://www.presstjanst.se i samarbete med http://www.svenskpress.se
Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Presstjänst är en svensk skrivbyrå och presstjänst som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina nyheter. Från enkla nyhetsuppdateringar till att vi formulerar, publicerar och distribuerar... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK