Annika Fehling firar 30 år som artist!

Publicerad: Igår

För att fira 30-årsjubileet släpper Annika Fehling sin första singel Oktoberbarn i en ny version 25 oktober. Låten Oktoberbarn släpptes första gången 1993 och det var startskottet för Annika Fehling som artist. Till sin hjälp har hon Christer Jonasson Tolv på gitarr och Robert Wahlström på piano och produktion.

Det har hänt en hel del sedan Annika Fehling släppte sin första singel. Hon är idag en väl etablerad artist, sångerska, kompositör och musiker. Hon har medverkat i Melodifestivalen, vunnit kulturpriser och stipendium, turnerat med sin musik världen över i 30 år och utkommit med 14 album hittills. Förutom solo, är hon även del av supergruppen Glimra - två Ainbuskar och en Fehling, och AFT - Annika Fehling Trio. 

”Detta är en speciell release för mig. Oktoberbarn gavs ut som min första singel, med allt vad det innebar av radio och TV-turné, intervjuer och framträdanden, och av att vara en ny och vibrerande artist." säger Annika Fehling

Låten tog sig till dåvarande Svensktoppen och rönte en hel del uppmärksamhet. 

I denna ömsinta, avskalade version får vi höra Annika på gitarr och sång, Christer Jonasson Tolv på gitarr, och Robert Wahlström på piano.

Oktoberbarn släpps som del av minialbumet ”Barndomsland” som kommer i början av 2025. 

OKTOBERBARN
Gitarr, sång: Annika Fehling
Gitarr: Christer Jonasson Tolv
Piano: Robert Wahlström
Produktion: Robert Wahlström
Inspelning: Spacefield; Gotland
SFM Records    
Utgivning:  25 okt 2024

För mer information: https://www.annikafehling.com/
För mer intervjuer: Anette Ståhl / Enmusa Music, tel: 0707-180 120, anette@enmusa.se  

Enmusa Music

Publicerat via SvenskPress.se av...

Enmusa Music

Musik och PR bolaget med inriktning på service till nöjesbranschen

Vi jobbar framför allt med PR för skiv- och turné aktuella artister. Vi jobbar även med projektledning, rådgivning och förlagsverk... Läs mer

Se alla nyheter »