– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Älvkarleby Golfklubb öppnar banan

Publicerad: 26/4, 2018

Älvkarleby Golfbana ligger vackert beläget invid Dalälven. Vi har en 18-håls park och hedbana med stora ondulerade greener, stora övningsområden, en restaurang som drivs av krögarna Björn Hedqvist och Fredrik Mellberg. Vi kan erbjuda möjlighet till övernattning i nybyggda stugor eller rum och givetvis har vi en shop med ett brett sortiment av golfprodukter och PGA utbildad tränare som kan ta dig och din golf till nya nivåer.

Till oss är alla välkomna, golfare som icke golfare. Hos oss kan du spontangolfa, genomgå golfutbildning, arrangera er företagsgolf eller event. Bli med i ett värdeskapande samarbete.

DÅ ÄR DET DAX!
På lördag den 28 april öppnar vi Älvkarleby Golfbana för säsongen 2018. Första start är kl. 08:00. Tidsbokningen via Min Golf är öppnade. Ett par hål har provisoriska greener p.g.a vått underlag.

Green feen är tills vidare reducerad från 420 kr till 300 kr över helgen. Då banan fortfarande är känslig för slitage så ber vi er ALLA att vara noga med att lägga tillbaka uppslagen torv och laga nedslagmärken.

Drivingrangen är öppen med mattutslag, likaså puttinggreen vid rangen. Närspelgreen är fortfarande stängd!

Välkomna till ny säsong på Älvkarleby Golfklubb!
Älvkarleby Golfklubb

Publicerat via SvenskPress.se av...

Älvkarleby Golfklubb

Älvkarleby Golfbana ligger vackert beläget invid Dalälven. Vi har en 18-håls park och hedbana med stora ondulerade greener, stora övningsområden, en restaurang som drivs av krögarna Björn Hedqvist och... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK